lördag, oktober 31, 2009

Allahelgons dag

När jag kom hem ifrån sångeriet( 2 kyrkor) var det dax att fixa middag, jag plockade ihop ingredienserna i korgen såsom jag gjort den sista månaden, ut i "uterummet" laga mat på gasolkök

onsdag, oktober 28, 2009

Väggar o tak...

...är klara i köket.
Jag gillar denna fondtapet, nu gäller det att hitta nytt tyg till kökssoffan,och vänta in att dom kommer o lägger golvet.I tvättstugan är det "rörigt" som sagt var.



tisdag, oktober 27, 2009

I väntan på...

Idag kom det ingen målare, trist. Så jag var först på Aktiverum och körde ett Step o Styrka pass och efter det sprang jag 2,2 km i Välaskogen, sol o ca 10 grader varmt. Höstfärgerna är så vackra nu.Jag hoppas verkligen att målaren kommer i morgon.

måndag, oktober 26, 2009

Så mysigt

Tazz och Mats har det mysigt, fast det ser inte så bekvämt ut för kisen.
Du måste bättra dig.

Dagens arbete

Målaren kom inte innan helgen utan idag men idag kan han inte göra något för "flytspacklet" måste torka. Tisdag eller Onsdag kommer han istället. (Jag tror på det när jag ser det.)Dom fick lägga på mer i köket också för det hade inte blivit riktigt bra och så har groventrén/tvättstugan fått sitt lager. Nu ska det torka, torka, torka o jag får vänta, vänta, vänta.

torsdag, oktober 22, 2009

Ett steg...

... i rätt riktning, nu ska detta torka några dagar, på söndag ska jag "praima" och på måndag ska det flytspaklas. Jag hoppas att det går enligt planerna.

Har jar tur kommer målaren innan helgen och tapetsera köket.

onsdag, oktober 21, 2009

Idag hände det mycket

Målaren var här och fixade till det sista på väggarna innan tapeterna ska upp, visst är den gröna grundfärgen fin! Ska kanske låta det vara så här!Alex "bilade" färdigt o Mats Tynell fixade brunnen o la ner värmerören i tvättstugan.
Innan Mats T kom på em var jag ute på en lång promenad nästan 1 mil, jätte härligt, äntligen börjar förkylningen släppa.
På kvällen var jag o Mats hemma hos Eva o Lasse, dom bjöd på mat, det blev Rostbiff med alla goda tillbehör. Inklusive öl o snaps.
Tack för god mat och många goa skratt.
Eva har sin tumme i gips efter en liten olycka i alperna, ja på fotvandring alltså. Förlåt vännen men det är så komiskt.
Snälla Lasse hjälper till att dela maten till sin stakars hungriga fru!!!

tisdag, oktober 20, 2009

Snabbis till Malmö

Jag var aldrig riktigt nöjd med kaklet jag köpte på Bauhaus i september, så jag lämnade tillbaka det igår. K-Rauta i Malmö hade det kaklet jag ville ha, i Ödåkra var det slut och det blev billigast för mej att köra ner o hämta det själv. Det var synd att jag skulle på brandutbildning på Brandoramaem, för jag hade lätt kunna lägga 5-6 timmar på "Svågertorp området".Den här trädbeklädda bron finns utanför Malmö, visst ser det roligt och overkligt ut.

måndag, oktober 19, 2009

Trött o hängig

Döööööö trist på jobbet i natt. Trött o snorig. (Usch) Fick köra Rickard till skolan. (bussen kom ej) Sov 3½ timme i oväsen, byggarna var här. (bra)
Därefter på möte med sjukhuschefen, Lisbeth Cedervall mellan 14-15, inte på bättre humör efter det.
Jaaaag viiiill haaa nyyytt jooob.!!!!!!!!

lördag, oktober 17, 2009

Vila...

... är skönt när man inte mår bra, jag har blivit förkyld och snörvlig,
nöff,nöff.

fredag, oktober 16, 2009

Fredag kväll

Allt som det ska, vi spelar badminton på Olympia Hallen.

Därefter Pizza och soffläge, känner mig fortfarande IP.

Pannbyte på gång

Äntligen så é dom på gång och byter panna. Typiskt att det inte är så bra väder, +3 grader o regn.Jag vill bara upplysningsvis berätta att jag var IP (icke pigg) inatt utav vaccinet. Feber och kände mig kass.

onsdag, oktober 14, 2009

Come along...

..."svinis" men nu har du ingen chans på mig.

måndag, oktober 12, 2009

Det blev idag ...

... istället som flytspacklet kom på,i morgon spacklar vi väggarna.(Hoppas jag.)

söndag, oktober 11, 2009

Tacksägelsedagen

Vår kör sjöng både i Välingekyrka o i Allerumskyrka tillsammans med Jubilatekören. Det var kul o vi sjöng fint, fick vi höra efteråt.Kyrkorna var dekorerade med frukter o grönsaker. Denna bild tog jag i Allerumskyrka.

fredag, oktober 09, 2009

Min älskade make...

... har gjort det igen, spydig o små elak men på ett gulligt o sött sätt.

Jag förstår inte vad han menar med allt detta.

torsdag, oktober 08, 2009

Arbetet fortskrider

Idag var det "rör"-igt värre.Mats o Lars i farten, det bilades o borrades o skruvades och in emellan var jag igång med damsugaren, till sist primer på.
I morgon flyter vi.

onsdag, oktober 07, 2009

20 åringen vägrar...

...starta, nu säger Mats att det är mitt fel eller min bils fel, för den står på Opelns plats numera. Golfen fick dra igång den och jag fick köra den till Berga. Vi tror att det är startmotorn, men det återstår att se.
Jag sprang hem från bilmecken en sträcka på 7 km. Sen var det dax att laga middag, jag har tagit fram gasolköket som mor o far hade en gång i tiden (40 år sen den var ny).
Köttfärs soppa tillagades, gott.
Golvet i köket är färdigspårat. Kommer värmeslingorna imorgon mån tro?

tisdag, oktober 06, 2009

Eftermiddag/kväll

Det är svårt att låta bli och hjälpa till när andra jobbar, så jag var ute o sprang en lång runda på 10.4 km och det tog 1 timme 6 minuter, jag är jätte nöjd med mig själv. Därefter blev det lite span i trädgården, här på denna grenen har det varit fest!

På span in i köket, spårningen("biladet") är nästan klar, och byggaren slutar för dagen. Knappt...

... hann han iväg, förrän jag var i farten med min nyinköpta huggmejsel. Varför ska inte jag få ha lite skoj, jag också?
Rickard åt pizza hemma och pluggade inför prov, jag o Mats var hos Eva o Lasse och åt Kina mat. Så det var lugnt o skönt för Rickard hemma.

Förmiddagen...

Det rök "ganska mycket" när det spårades i betongen,och förde ett oväsen utan dess like, Jag tog på mig jogging skor och sprang en lång runda.

måndag, oktober 05, 2009

Jag har tömt o tömt

Idag/kväll har vi burit ut allt från köket, våra byggare kommer imorgon.Så stort allt blev och så många saker man har tryckt in i skåpen, här har det slängts.Jag tror jag ska ha det så här!!! eller?

söndag, oktober 04, 2009

Mini semester 2-4 oktober

Morgon rodnad!
På väg hem från jobb, sova ett par timmar, därefter iväg till Ullared på mini semester. Här sitter vi i stugan o äter efter att ha handlat ett par timmar, Mats är väl måttligt road, som sagt va´ men han klagade inte alltför mycket.Lördag kväll efter ännu en tuff dag inne på varuhuset. Det var trångt där inne, minst en timmes kö för nyanlända kunder, det var inte alla som orkade stå i kö den dagen. Vi hade beställt bord för 14 personer och det var syskon, barn, svärsöner, svärföräldrar och vänner som var samlade. " Jäh men allså" det var mycket trevligt.
Efter restaurang besöket klämde vi in oss (12 st) i en stuga för lite kaffe, öl osv.
Sova, äta frukost, städa stugan och in igen o shoppa loss. Jag köpte både kläder till mig o Rickard, Mats handlade till sig själv, heminrednings saker o diverse "hemtex" jätte kul fast det blev dyrt.