tisdag, september 29, 2009

Väggen nere

Idag slog jag ner väggarna i tvättstugan/ groventrèn. Jag vet inte om man ser det på bilden här men två av reglarna bågnar rejält Mats konstaterar ett problem har uppstått.

måndag, september 28, 2009

Löplabbet


Jag o Rickard var på löplabbet härom dagen o köpte löparskor, jag har varit ute o sprungit ett par gånger och det känns jätte bra.

torsdag, september 24, 2009

Cirkel

Som vanligt tittar jag lite på mina favoritsidor innan jag går o lägger mig, DMI är en av dessa favoriter. Jag vill bara dela med mig av mina iakttagelser.Som det kan bli även utan att mänsklig påverkan.

Svininfluensa?

Vad är detta? Nää svininfluensan har inte kommit hit, det är bara jag som skyddar mig från allt damm som flyger runt. Nu är golvmattan ute.
Mattan ligger just nu i bilen, men på tippen om en stund.Att putsa fönster ska bli ett sant nöje, men det får vänta tills allt är klart, det blir mer damm nästa vecka.





tisdag, september 22, 2009

Tapeten saknas

Nu har jag äntligen fått bort all gammal tapet, ett tag tänkte jag behålla den understa tapeten för den blir snart modern igen men sen åkte det också. Den jag ska sätta upp blir bättre vänta bara. Skrapa, skrapa, skrapa.

söndag, september 20, 2009

En bra dag ...

... som kunde slutat illa. Jag blev nämligen på backad när jag kom på min Mc i ett villakvarter i Höganäs, som väl var lyckades jag väja och hålla Mc:n på hjulen. Det blev bara lite av skrapat på höger packväska. Jag vågar inte tänka på vad som hänt om smällen varit hårdare eller i högre hastighet. Det var bara att köra vidare fast jag spände mig, hem till Th o Rosa och iväg på en jätte fin runda. Efter ca 6 mil vid Tåssjö kyrka blev det en kaffe paus och då kändes det i mina axlar och nacke att jag spänt mig. Jag får fjäska för Mats i kväll, lite massage skulle inte sitta dumt.

tisdag, september 15, 2009

Besök av danskarna...

... och svägerskan. Jag bjöd på middag på em, innan turen gick till Billeberga för kvinnorna. Männen tog MC:arna till tisdagsträffen i Löddeköpinge.

lördag, september 12, 2009

Dimma över fälten

Så här fint var det i morse när jag körde hem, det är tur att man alltid har kameran med sig.

torsdag, september 10, 2009

Sommaren lider mot sitt slut

Syns det var polen har stått?Mats fick rycka ut o hjälpa mig vika ihop polen när den blivit tvättad o torkad

tisdag, september 08, 2009

Fågelinvation

När jag kom hem på morgonen efter att ha jobbat hela natten var det ett sörens tjattrande utanför fönstret, träden utanför var fulla av fåglar (vad jag tror starar), jag var tvungen att stänga fönstret för att kunna somna. När jag senare gick upp syntes dom inte till mer. Flyttfåglar som hade samlingsplats på vår adress?

söndag, september 06, 2009

Christianloppet

Då var det dax igen för våra tokigheter, en "liten" runda till Malmö

på väg från Helsingborg, jag tycker molnen ser oroväckande ut.

Glumslövs backar och Ven, Skåne är vackert.

Det rullade på nerför backen här må ni tro, jag var uppe i 43 km/h här.

Här har vi Borgeby slott, ett av depå ställena, det har serverats banan, bullar vatten ochhär fick vi jätte god sillasmörgås nu är det "bara" 4 mil kvar
Jakriborg, se mer ut som en målad kuliss eller?

Nu är det tungt o vi sliter med varje tramptag, motvinden är verkligen tuff, fast vi har haft tur med vädret, en regnskur bara.
Äntligen framme. enligt min GPS har vi cyklar 98 km, tunnbrödsrulle och kaffe.

Vi är väldigt nöjda med oss själva, nu ska vi bara hem också, Lasse kommer och hämtar oss.

Inte lätt att se men längs den gula linje cyklade vi. Det tog med depå stopp 6 ½ timme. 98 km avklarade, lite till faktiskt för vi cyklade från Eva o ner till Olympia så det blev 100km.

lördag, september 05, 2009

Salsa dans o regn

Omaira min jobbar kompis bjöd på fest, det var folk från jobb, hennes grannar och en del av släkten.
Grillad gris var på menyn,

det var mycket gott

efter maten var det salsa som gällde, det var jätte kul att dansa fast man inte kunde stegen, man får ju improvisera.

Det regnade till o från hela kvällen, tur vi hade tak över huvudet.

fredag, september 04, 2009

Kick off

Då var vi åter igång med badmintonen och det måste vi bara fira, det blev ett besök på Haket.
Enbart glada miner här

och mycket god mat

Rickard, nöjd och belåten.


tisdag, september 01, 2009

Iform loppet 5km

Vi 4:a från jobb deltog i det första Iform loppet i Malmö, det var i stort sett samma runda som Vårruset fast mycket mindre kvinnor som deltog. (blir säkert fler nästa år)Det var varmt, trångt o svettigt vid startfållan, vi stod långt fram och kom iväg bra. Solen lyste o varmt var det säkert minst 25 grader.
Benen var tunga o dammet yrde när vi rundade Pildammsparken. Det var för varmt helt enkelt, men jag gjorde bra ifån mig,
NR 2442
Ingrid Bengtsson
00:29:01

Strumpor, tröja tidning, liten kasse med dricka, skorpor choklad mm ingick i startavgiften + vi deltog som ett lag och fick då dessutom en picknick kasse, smaskens.