söndag, februari 22, 2009

Åter till Sverige

Innan vi åkte hemåt stannade vi till hos kusin Eva en stund o fick en kopp kaffe , den här roten hade dom hittat och dekorerat med julsaker jätte smart.Solen skiner över bron.
Jag är törstig, tanka mig!!!
Vi behövde också lite i vår tank. Lite mer än dubbelt så varmt sedan i sist.(fredags)
Nu vill jag också passa på att hälsa från "alla" kusiner till alla som känner dom.




lördag, februari 21, 2009

Kusin Karsten

Därefter bil tur till St.Andst, hem till Karsten och hans nybyggda kök. Sist jag var här lagade vi mat på uteplatsenJätte god mat och gott rött vin.
Efterrätten har var en grovbrödstårta, tyvärr glömde jag ta kort på den, men god var den.


Shopping i Tyskland

Kusin Gerda o Cille studerar de nya färgerna på kyl o frys.Ett hav av flaskor. Vad ska vi ha?

Bilen blev verkligen välfylld, tur vi inte var mer än tre som skulle åka med.
Stjärneskud hos faster och ett par timmar små snack, mysigt.




fredag, februari 20, 2009

En Danmarks tripp

Jag blev hämtad kl 12 o då hade jag endast sovit 4 timmar, så Th körde (min bil). Här är det fika strax innan Storebältsbron i +2 grader.Strax innan kl 16 var vi i Kolding, hos kusin Gerda o Asger, vi fick god middag o många goa skratt. Kusin Inga (som just blivit mormor) kom o träffade oss där o det gjorde kusin Cille oxå. Glass till efterrätt med lite starkt, det var mycket gott.Jag sov gott efter detta.



tisdag, februari 17, 2009

Morgon promenad

Handbromsen på Mats bil har gått sönder, så jag körde först och lämnade Mats på Biltema, därefter ställde jag bilen kl 07:10 hos Mattias på Berga.Det blev en uppfriskande en timmes promenad hem i 8 minus grader. Solen kämpar sig upp kl 07:35. Man kan bara bli glad en så här vacker morgon.


måndag, februari 16, 2009

Sportlov

Inget sportande för mig idag, har jobbat hela helgen, är trött och fortfarande lite snorig, men var ändå och tränade inför årets Sjukhus Revy som vi ska ha på Stadts teatern.
Lagom till lovet gick ju Micron sönder, men som väl var, var där garanti kvar så vi fick en NY med hem direkt. Tack för det.

lördag, februari 14, 2009

Alla hjärtans dag !!!

Lördag eftermiddag, kunde inte sova så länge, jag måste ut i solen, tog mig en promenad i noll-gradig "värme" !!!En av katternas favoritplatser!Älskade Mats fick en skjorta utav mig och
ikväll bjuder han oss på "Kina mat"här hemma.


fredag, februari 13, 2009

Tidsfördriv

När man känner sig hängig och inte riktigt orkar ta tag i något, är pussel ett utmärkt tidsfördriv.
Många bitar ska läggas innan arbetet är klart ibland får man oväntat hjälp

eller stjälp, sitta i vägen och knycka bitar de é dom bra på.Med den lilla hjälpen från djuren tog det bara 2 dagar, så var alla MC:s fixade. Nu vill jag ut o köra snart. Kom nu våren.



torsdag, februari 12, 2009

Mys i solen

Här är det gott att vara,ingen som stör eller så, sluta, vi vill vara ifred.


onsdag, februari 11, 2009

Aj, aj

Jag var o hälsade på Lena E i Allerum, då Monica från jobb ringde in mig. Jag jobbade en C-tur(kvälls tur) och det har jag inte gjort på ett par år. Det var riktigt kul, mindre kul var att halsen började göra ont. Nu har jag jätte ont och har världens Wiskey röst, ingen gympa idag. Hoppas det är bra i morgon för då ska jag sjunga. På fredag måste jag vara bra för då ska jag o Thorben slå Mats o Håkan i badminton + jag ska jobba hela helgen.

lördag, februari 07, 2009

Gapskratt o fnitter

Efter 3 kg "fleskestai" sockerstekta potatisar, rödkål, brysselkål kan man inte bli mättare o slöare, och så melodifestivals deltävling 1, därefter glass o hallonsås kryddat men Steve Martins Rosa pantern ,
tänk så fnittrigt och roligt man kan ha det.
Ja, men all så "Takk for i aften" vi ses snart igen.


fredag, februari 06, 2009

Klockor o Reklam

Jag bara handlar och handlar, det senaste kom idag med posten, "Syster" klocka till jobb
och klocka och termometer till MC:nJag passar även på att göra lite reklam till sidan Prisjakt som ni ser, använd den o kolla var er produkt är billigast.

torsdag, februari 05, 2009

Vintern kom en dag

Det har snöat hela natten, så det var rätt så mycket snö på marken när jag körde hem i morse. Men min "kompis" låg stabilt på vägen. När jag vaknade i em var det inte så mycket kvar, men det gör inte något för nu vill man att våren ska skynda på.

tisdag, februari 03, 2009

Då var det dax för årets repetion av S- HLR,
som ni ser har vi snart fått igång Greta.Alla är fullt koncentrerade.

måndag, februari 02, 2009

Spikmatta

Nu ska här "mysas" men jag klarar bara 10 min åt gången. Man blir alldeles varm i hela kroppen utav den.

söndag, februari 01, 2009

Golfa tur till Ängelholm

Jag o Mats var hos Ulla o Gert idag, jag hade köpt med fastlags bullar, mums, vi hade mysigt o satt o tittade på kort från Vietnam. Ulla bjöd på middag också, så idag fick Rickard själv kocka ihop en kulminarisk måltid.