söndag, augusti 31, 2008

Trädgårdsarbete & MC-tur

Jag har flyttat jordgubbsplantorna idag så till nästa år får potatisen ny plats, hoppas att skörden då blir bättre för i år var det inte alls mycket som kom. Vi stannade o fika vid Västersjön och där stod en gammal MG (vg. se th-rosa blogg) jag gillade texten på däcket.
Här packas det upp för fika, Mats var också med idag ser ni honom?
Här står en skön brud eller?


lördag, augusti 30, 2008

Vackert

Så här smaklig och varierande brukar Rickards frukost vara.Äntligen en underbar dag, så att man kunde lufta MC:arna. Målet blev Italienska vägen i Båstad
Medhavd fika och trevligt sällskap, vi satt o studerade alla små öppna sportbilar och MC:s som kom förbi och det var en hel del.


måndag, augusti 25, 2008

Nu var det sista fikan på Möllarpsvägen

Vi satt utan för garaget idag o fika, för Auktions firman hade hämtat möblerna som stod där inne och nu väntar vi på att dom från Loppisen ska hämta det dom vill ha, resten går på tippen.

söndag, augusti 24, 2008

MC tur

Idag på em klarnade det upp så vi kunde ta oss en tur på hojarna, vi åt en goood glass på Råå med en underbar utsikt ut till Ven.Solen glittrade sååå vackert i vattnet.
Detta trode man inte när man gick upp i fm.

lördag, augusti 23, 2008

Nu kanske det är sista sittningen

Jag trodde vi hade sista sittningen förra gången vi var i huset och städade men så var inte fallet, idag blev det ytterligare en gång. Det blev mycket fint när vi fixat bort det mesta av ogräset.

fredag, augusti 22, 2008

Fredag på banan

Så var det äntligen dax för oss i familjen. Vi spelade badminton för första gången efter sommar uppehållet. Det var jätte kul, vi får säkert ont i morgon, men det gör inget.

onsdag, augusti 20, 2008

MC tur

Var hos Jenny i Stidsvig idag, vi var några stycken från jobb, hade mycket roligt. Hon bjöd på smörgåstårta och marängsviss, mums så gott. Jag körde MC dit, det kom några skurar men då satt vi och åt. Härligt att köra, nästan 1 månad sedan jag körde sist. När jag körde hem var det solnedgång jätte vackert. Tyvärr hade jag glömt min kamera hemma,

måndag, augusti 18, 2008

Mats var först

När jag gick upp i dag stod dessa blommor och väntade på mig. Mats och jag har varit tillsammans halva mitt liv idag 080818Jag var på vär upp till Flower team, men Mats hann som sagt först denna gång. Undra vem som blir först på brölloppsdagen?

lördag, augusti 16, 2008

Som vanligt... fast bara nästan


Det här kortet + en liten slant har jag satt på blomman

som dialys avdelningen ska få. I arbetskläder trivdes han bäst.

söndag, augusti 10, 2008

Dagen efter

Trötta men glada är Mor o dotternästan samtliga dök upp till soppan
mums!!!!!!!!!!!


lördag, augusti 09, 2008

Den stora dagen 080809

Jätte fint dukat(Sara) och god mat som Lagmarks stod för.Johan och Sara
Saras överraskning till Johan
Bröllopsdansen
Far och dotter i svängom.


fredag, augusti 08, 2008

Förberedelse

Här är jag o hjälper till inför bröllopet i morgon. Melvin är också med på ett hörn och förgyller dagen för oss

måndag, augusti 04, 2008

Danmarks besök

Kusin Karsten var här o hälsade på Anette o Anita var också med och vi hade samlats hos Th o Rosa för en prat stund och god mat. Vi hade jätte trevligt.

söndag, augusti 03, 2008

Perfekt

Jag har fått det finaste lilla "bordet" till kaffekoppen eller som här ölen, när jag sitter o gottar mig i solen.

Sista sittningen

Rosa hade gjort en jätte god rabarber paj som vi fikade på idag. Vi hann precis äta färdigt innan bordet blev avhämtat till ny adress.

lördag, augusti 02, 2008