söndag, februari 26, 2017

Belöning igen

Efter en underbart god frukost var vi på Sturebadet o simmade o badade bubbelbad.


Vi tog oxå ett Hamambad, ångbad, tvagning, tjärmask skiftande varmt o kallt vatten man öste över sig.


Trötta i kroppen så slappade vi på rummet ett par timmar innan vi skulle träffa Rickard o Titti på Gamla stan på retaurang Paganini.


Super mysigt att få krama om både honom o Titti o sen var ju inte mat o dryck fy skam heller, här vill jag dinera fler gånger.

lördag, februari 25, 2017

Tjejvasan

Här kommer jag :) snyggt jobbat Ingrid, jag har ca 12 km kvar



Tre ytterst glada tjejer har kommit i mål. Först Jag, sen 45 sekunder senare Ingela, med en väldigt smärtande tumme, o någon minut senare Linda. Vi körde inte hop men vid vätskestoppen väntade vi in varandra, det var trångt i spåren o i många av backarna skulle man ploga ner, men jag fick inget fäste så där trillade jag det gjorde många, många andra oxå.  Jag trillade tom när jag skulle byta spår o en gång satte jag staven mellan skidorna....trillade som en fura...två meter efter målgång låg jag o kravlade igen, men men jag tog mig runt o det är det som räknas, eller hur.


Ingelas tumme mår inte så bra, det kollade hon på tisdagen när vi kommit hem. En spricka o en benbit som lossnat från tum basen, så nu är hon gipsad, hon får inte jobba i vården på kanske 16 veckor, fast hon kan sitta i receptionen o hjälpa till.


Jag är så lycklig....

jag är så lycklig...

Tillbaka på tåget o den stora belöningen



Frukost o sen bär det av

Inte mycket till frukost fast jag hade inte kunnat äta mer, alldeles för nervös.


Tjejvasatåget.


Kolla in vilket väder vi har, det är helt otroligt.



Nu är kl snart 11 o vi startar om en kvart...... pirrigt.....

fredag, februari 24, 2017

På väg till tjejvasan fredag

Då är vi packade o klara för att ge oss av mot Stockholm. E de inte typiskt att just denna natt har det snöat hela tiden, så det blir att köra försiktigt.


Det tog ca 6 timmar att köra upp, snön tog slut vid Markaryd o sen var det fina vägar. Ett lunch stopp i Jönköping på IKEA o köttbullar o som efterrätt en semla, det gäller ju att ladda :) Lindas tur att köra.
Ett stopp till ett par mil innan Stockholm, kissepaus o tanka bilen, sista biten körde Ingela o jag guidade, fel som vanligt o så blev jag stressad o torr i munnen,hmmmmm.
Väl framme på Elit Hotell Marina Tower tog vi det lugnt, kaffe o soffhäng, ställde våra Stockholmsväskor i bagagerummet o sen tog vi taxi till centralen. Där satt vi o tittade på folk, åt hamburgare o väntade på att tåget skulle komma, det blev lite långsamt till slut.


till slut var kl 22 o dax att installera sig, hahaha trångt men bara glada tillrop, vi delade med 3 andra o vi småpratade o skrattade gott, sen dax att sova.....gick sådär.

måndag, februari 20, 2017

Niklas Wagner o New Life Chiropractie i Ängelholm

Så här såg scanningen ut innan jag påbörjade min behandling


O så här bra är det idag.  Jag har nästan inget ont i min höger arm längre o min hållning har blivit mycket bättre.  

söndag, februari 19, 2017

Konserthuset 19/2

Jag o Mats roade oss tillsammans.
Lisa Nilsson, vilken röst, hon kan verkligen leverera.