fredag, februari 27, 2015

Tazz finns inte mer

Lille Tazzeman......


Nu e de inget kul....




tisdag, februari 24, 2015

En super kväll hos Mia en vanlig tisdag 24/2


Äntligen fick vi till en liten träff Mia, Carina, Katarina o jag hemma hos Mia. Vin skratt, massor av skratt o så givetvis sång.  ;-D.  Life is good


Jag sov över på soffan o efter frukost (vid 12 tiden) gick Mia en lång runda på EN mil. Till o med solen tittade fram en stund.  

onsdag, februari 11, 2015

Lugn o ro

Idag har jag bara tagit det lugnt, körde till stan vid 14 tiden o var på Dunkerska o köpte biljetter till Helsingborgsrevyn. Jag o "de mina" vi ska se den lördag 28 mars.  Ser fram emot detta.
Jag passade oxå på att köpa lite nytt te. 

Väl hemma igen blev det mycket mys med Tazzeman :D, ..... men ojoj så många knölar han har nu, jag är glad för att han inte verkar ha ont utan han e precis som vanligt o lägger sig framför en för att få sina klappar.   

tisdag, februari 10, 2015

Härlig tisdag

Först Bodyvive på Filborna o sen körde jag till Sara.  Vi tog oss en lång promenad  Billeberga Asmundtorp Billeberga 10 km blev det.  

Vi hämtade Aron o sen fikade vi o hade massor att snacka om.  Lille Ebbe sov mest hela tiden 

Efter lite mat för hans del blev det hoppegungan ett tag. 
Tro det eller ej sen var jag på 1,5 timmes Yoga med Vera ... Nu e jag helt slut.  

onsdag, februari 04, 2015

Vinterbad 4/2

Det blev bara Karin P o jag som träffades på Kallis idag, ingen av dom andra kunde pga förkylning jobb semester o Gud vet vad. Men vi sprang iaf 6,5 km först i Pålsjöskog på isiga stigar o sen hoppade jag av kläderna o rätt ner i havet, skit vad kallt men uppfriskande.  Därefter bastu o 3 dopp till o givetvis massor av prat.