söndag, mars 30, 2014

Vår putsad

Fint väder o då passar jag på att fina till Mc:n, Nu ska det bara bli lite varmare...

lördag, mars 29, 2014

De e lördag

O jag är förkyld o seg, skulle varit o tränat men fick avstå.  


Däremot fick jag städat uterum o tvättat mc innan vi var hos Th o Rosa o grilla o spelade Skipbo, ja försökte då.... Vi förlorade ;(




tisdag, mars 25, 2014

Ovanliga tisdag med konsert på kvällen.

Fast den började ju som vanligt, jag var o träna, idag Body Balance, som vanligt jätte härligt. Därefter körde jag till Råå o parkerade vid bastun o se sprang jag fram o tillbaka till Fortuna. Jobbigt! 
Kl 14 träffade jag Carina o vi basta o doppa oss i sundet ett par timmar, sen åt vi hemma hos Carina.
Sen körde vi till Helsingborgs Arenan o lyssnade på Afrikanska rytmer tillsammans med Trippel and Touch. 

Kören bestod av 500 elever från olika skolor här i stan. 


5 afrikanska artister o Robin Stjernberg o Jessica Folker var gäst artister

fredag, mars 21, 2014

onsdag, mars 19, 2014

Tisdags dans

Igår lämnade jag bilen på service hos Mattias på Berga o sprang de 6 km hem, idag sprang jag dit för att hämta den. De blåste en hel del kall luft, hoppas att halsen håller.
På tidig kväll var jag med Mia o dansade på Sjökrona Parken, jag dansade nästan hela tiden o det var super kul, jag hade glömt bort att det var SÅ kul o så var bandet skitbra, Claes har en underbar djup röst.

tisdag, mars 18, 2014

Sonen blir 22 år

Jag kan inte fatta att denna lille goding fyller 22 idag! Var tog alla åren vägen?





Rickard o Boss, radarparet i många, många år.

fredag, mars 14, 2014

Massage

Massage dax i Gånarp. Jag, Eva o Katarina (från sjukhus revyn) åkte dit tillsammans på det sättet har vi ju alltid en o snacka med och så har man en varm liten hund i knäet.
Sen var det badminton o jobb.

torsdag, mars 13, 2014

Längs havet

Ny lång promenad idag med Lasse, det blev  Råå camping/ Rydebäcks bryggan tur /retur en sträcka på 10 km. När vi passerar Öeby Ängar håller dom på att bränna av gammalt gräs för att faunan ska få ett nystart.
Jag har även testat hans andra bil en SAAB turbo, ojojoj den kunde verkligen flytta på sig.


Som ni ser är vädret helt strålande så jag plockade ut min Mc oxå, det blev 1 timmes körning bla. till Viken, det var jätte härligt.


onsdag, mars 12, 2014

Hunnit mycket

Började denna dagen med att mjuka upp mina ömma ben, från gårdagens 6 km löptur i Pålsjö skog med Filborna Arena, med ett hot Yoga pass. Hem o bytte till sommar däcken på min bil (jag tvättade den igår). Iväg till Bruce skogen för en 5,5 km promenad med Lasse o där såg vi denna söta ekorre o hans kompis.


Vädret är helt sagolikt o man kan bara bli glad o så såg jag Tussilagoooo


När jag kom hem blev det lite mys i solen 1timme för att sen byta däck på Mats bil med, ojojoj var får jag all energi ifrån? Tro de eller ej men jag klippte faktiskt gräset oxå, o sopa plattorna....


Nu är kl 18 o jag har landat o soffan o är trött men super nöjd med min dag.




måndag, mars 10, 2014

Grillning :-D


Trädgårdsarbete o Body Pump, kaffe o provkörning av BMW, pratstund med grannen Ulla-Marie.... Hon berättade både goda (Anton har fått jobb i England) o dåliga  (Ann-Sofies Uffe har dött efter en stroke) nyheter..... :( ... Ohhh


Kvällen avslutades med årets Första grillning, det blev lite mörkt på slutet, så det var tur jag hade ficklampa!

söndag, mars 09, 2014

Årets första riktiga vårdag

O det var över 10 grader varmt.  Jag o Carina gick fram o tillbaka Rydebäck - Råå 8 km. En kopp kaffe o kaka i solen. Därefter bastade o badade.  Det var 7 grader i vattnet fast det kändes som minst -7. 

Lördag o Löpteknik på Filborna Arena

Denna övningen var ganska lätt :-)


Vi fick faktiskt lära oss mycket, det är ju inte alls lätt att springa, man ska tippa bäckenet,ha en liten anspänning i bukmuskelaturen, dra upp benet under sid så det ser ut som en fyra, luta sig lite lätt framåt (OBS inte i midjan utan hela kroppen) armarna i 90graders vinkel o låtsas man håller chips mellan tumme o pekfinger samtidigt som man vrider armen lite utåt. Allt detta samtidigt!!! Inte konstigt att hjärnan protesterar.

tisdag, mars 04, 2014

Fettis



Mums så gott....