söndag, september 30, 2012

Brunnsparken

Jag o Carina träffades idag, jag åt lite sen frukost hos henne innan vi gav oss iväg. Vi var först vid ÖB o kollade in en ny affär med  bl.a. sport kläder, jag köpte en Nike jogging jacka/väst för bara 270:- den har kostat 800:- enligt prislappen. En höst jacka för 395:- den skulle ha kostat 1800:-  
När jag nu var igång så blev det ytterliggare en väst för 150:-
Ja jag har gjort ett rejält fynd :))) 


Nu när vi har luftat plånboken är det dax att lufta sig själv. Turen idag gick till Brunnsparken i Ramlösa, tänk att jag bott hela mitt liv i HBG men aldrig gått här. 


Eller "Druckit Brunn" 
Det hette så för i världen.




lördag, september 29, 2012

Skip-bo tajm

Lite seg efter gårdagen är man men jag tog mig i kragen framåt em, på med jogging skorna o ut en halvtimme, det är så skönt, efteråt iaf.
Kl 18 var vi hembjudna till Lasse, Eva oxå, där vi åt Pizza drack lite öl o spelade Skip-bo fram till midnatt. Det var meningen att vi skulle köra hem då men hamnade i soffan o satt o snacka fram till 2.
Som vanligt när jag är uppe så sent kan jag inte somna, kroppen tror väl att den ska vara vaken för att jag är på jobb, så klockan var över 4:30 innan jag somnade.  
Trötta meeej!!!

fredag, september 28, 2012

KAVA fest


Jag sov till ca 3 på em,(jobbat inatt) fixade till mig o körde hem till Eva Th med min kudde, jag ska sova över där i natt. Där tog vi oss ett glas vin o sen kom Camilla o hämtade oss dvs Ingrid, Carro o Eva.

Vi på KAVA avtackade en av våra medarbetare, Magnus som har slutat hos oss o börjat på AVA MED i stället. Vi träffades på Telegrafen, jag tror vi var över 30 st, som åt o drack o hade jätte trevligt. Minglade (inte vinglade hihi) runt bland borden o snackade med alla. Magnus fick en Skateboard utav oss där vi alla hade skrivit våra namn. Nu tillhör saken den att han ÄLSKAR Brädor, samlar på Sådana har redan massor, till sin frus förtvivlan ....Men han sa iaf att, DENNA ska hängas på väggen...
Vid midnatt var vi ett par stycken som drog ner till The Tivoli för att dansa på Septum en HBTQ-klubb träff, som en av våra kollegier (Jenny B) varit med o ordna, fullt ös fram till 02 sen tackade jag o Eva för oss o tog en taxi hem till henne. Lite snack över en kopp te o sen sova på soffan.

måndag, september 24, 2012

Helsingborg en tidig höstdag.

Jag har jobbat hela natt helgen o nu är det äntligen måndag morgon. Jag har bokat tid hos gyn Dr kl 8, hur dum får man bli egentligen! Men nu är det gjort!!!!
(Min "fjäderande" gång är ett minne blott, Hahaha)


Efter ett par timmars sömn laddar jag batterierna för att agera "hare"


för Eva P i Ängelholm. Där sprang vi terräng-slingan i Kronoskogen, det blev 10 härliga km. Det hade börjat regna men det märkte vi inte, vi var såååå fokuserade.

torsdag, september 20, 2012

Fika hos Eva Th

Jag var först på Funktionell träning med  ledare Paul på Aktiverum, det var riktigt jobbigt...
Sen körde jag till Eva o snackade o fikade. 


Kanibalism?

måndag, september 17, 2012

5 år som rökfri

Idag har jag varit rökfri i 5 år och det ångrar jag inte alls, jag mår så mycket bättre! Fast några kilo tyngre har jag ju blivit, men skit i det!!!


Som en belöning planterade jag nya jordgubbsplantor av smaken Korona de är otroligt söta o mycket goda ;) Jag hoppas att dom tar sig o att det kommer många bär nästa år.

lördag, september 15, 2012

Lergöksloppet

Då var det dax att springa Lergöksloppet, detta året är det bara jag o Daniel från KAVA som ställer upp, det var ett underbart höstväder, blåste en hel del fast inne i Kronoskogen kändes inte det.  Men på plats träffar jag i af Jenny D o Anna N son jag sprang Göteborgsvarvet med.


O denna gången klarade jag ÄNTLIGEN  mitt mål... att klara springa milen på 1 timme!!! Det var precis det jag gjorde  nämligen 10,2 km på 1:01:15 o det blir 6min/km :D

söndag, september 02, 2012

Höst Trädgårdsmässa i Hembygdsparken

i Ängelholm, blev dagens utflykt med Carina


Där var mycket fina blommor o inte så dyrt, dessa fick  följa med mig hem 
plus några till   ;)


lördag, september 01, 2012

Alpackatrekking

Då var det äntligen den dagen då jag o Eva ska vandra med alpacka djur.


Stället heter Alpkahof o ligger vid Hultet/Perstorp
www.alpakahof.com


En vandring med dess 2 djur i 2½ härliga timmar i långsam behaglig takt. Djuren är så mjuka o fina i pälsarna , man vill inte sluta klappa dem. 
Jacqueline ägaren var givetvis med oss, hon bjöd även på fika mitt ute i skogen.


Hemma på gården väntade Linderödssvin o ytterliggare ett 70-tal alpackor.


Jag köpte även ett nystan Alpacka garn.


På väg hem såg vi en skylt om Loppis, ett snabbt stopp o mossrivaren bliv min nya leksak. Eva var bara tvungen att testa den en stund.


Jag lekte vidare efter Eva åkt och kl 20:00 var gräsmattan "avmossad"