söndag, augusti 29, 2010

Jobba, jobba, jobba :-)

Jaha, då var det "vardag" igen, semestern slut lite i förväg. Blev in sms:ad, (Ny grej, dom sms:ar isället för att tillbringa tid att försöka "ringa in" personal vid sjukdom) till i natt. Så jag pasade på att tjäna lite extra pengar ;-)

Råådalen

Det var så fint väder för promenad, så först blev det 3-4 km hemma vid. Det är precis 1 km runt den nya dammen.
Därefter gick jag o Carina längs Råådalen. Raus kyrka-Gantofta tur/retur
en sträcka på ca 7 km.
Underbart

lördag, augusti 28, 2010

En blandad dag

Dagen började med en utryckning till Thorben, han hade blivit geting stucken. På em var jag o Eva på Aktiverum, det var Zumbafestival vi dansade nästan 1½ timme. Det är jätte kul.
O hemma ligger denna goding o slappar o blir tjockare o tjockare, Zippo vi får snart ta o banta dig.
På kvällen var vi hembjudna till Eva o Lasse, dom ska senare i höst till Kalmar slott på fest, klädseln ska vara tidsenlig så Eva har sytt denna jätte fina klänning till sig. Så himla duktig hon är.
Vi blev bjudna på mat på balkongen. Finns det hjärte rum, så finns det stjärte rum!!!
Midsommar mat, Mmmm gott.
Mätta o belåtna några timmar senare, vi sitter fortfarande "ute" o spelar.
Spelar vadå? Jo, SKIPPBO
Sent hemma?
Nja, klockan var nog 02, vi mötte i alla fall HD (morgontidning) bilarna på väg ut på sin runda.

måndag, augusti 23, 2010

:-(

På 3½ timmar har det kommit 33mm regn!!!
Tur att jag fick målat klart växtgaraget hemma hos Thorben o Rosa innan idag, för detta väder kommer visst att hålla i sig resten av veckan... :-(

söndag, augusti 22, 2010

Bilar, bilar o åter bilar

Jag o Mats var på Vallåkra träffen, för första gången, Så många fina gamla o nya bilar där fanns.
Motivlackade och bilar som var ombyggda, vissa inte påbörjade än
Bilar med "tung" disco anläggning i a la kamoflage!
Och lite lukt av bränt gummi från denna lastbil som for iväg som skjuten ur en kanon. Jaha, då har man provat detta ;-)

lördag, augusti 21, 2010

Syskonträff fest

Jag börjar med att visa "mat o dryck" Snacks o Mojitos, mums.Sillamackor/laxmackor
öl o snaps
Grillat med tillbehör, det var supergott alltihop.


Och nu till lekarna

Rosa ska försöka få i basketbollen i koksakorgenGert o Thorben in action.

Springa... En tampong i ett långt snöre, skulle bindas runt midjan, springa.... doppas i en flaska så den svällde därefter få den med sig en bestämd sträcka, som vi skrattade. Thorben i stövel kastnings leken, inte alls lätt, stöveln hamnade oftast i helt fel riktning. Här har vi grabbarna som "kör"......Syrran "kör fantasi" MC, dessa staffet lekar, rooooliiigt.Grabbarna igen "svinga korven" kolla in deras underbara stil.O nu tjejernas tur, man skulle svinga korven så högt så man kunde ta en tugga på den, det visade sig vara helt omöjligt men superkul.Och Gåsapågen fick följa med hem till oss igen.
Bra jobbat "Bengtssons"


fredag, augusti 20, 2010

Äntligen Fredag...

...Badminton o Pizza :-)))

tisdag, augusti 17, 2010

"Turar" med jobbisarna

Jag började dagen med en jogging tur, det blev 7 km, svettigt, skönt att slänga sig i poolen när man kom hem.Jag åt Bönsoppa som tidig kvällsmat, så gott de é.Vi turar.
Christel har ju också "nollat" så vi var ett glatt gäng från jobb som var iväg.Hon fick denna fina ring utav oss och hon o jag blev bjudna på Räkfrossa på AuroraSilver ringen har Tove gjort, ja det är tjejen sidan om mig.
(Jag ska åka hem till henne o beställa en ring till mig själv! Den var jätte snygg!)

söndag, augusti 15, 2010

2 tossingar på väg...

...Och det är Eva o jag, vem annars.
Vi beslöt oss för att cykla "Bjäre runt" en sträcka på 80 km. De första 3 milen var det inga problem, Ängelholm-Torekov, men sen började det. Backe upp, upp o så "litta" ner, upp o ner, Från Boarp till Båstad- 4 km NER Fy vad det gick fort.
Fast det gjorde det verkligen inte här, en lååååång backe uuuuppföööör (från Kattvik), det var helt omöjligt att cykla, det var bara att hoppa av o gå!

Tillbaka i Ängelholm 4 timmar o 10 minuter senare, trötta ont i ben o rumpa, blöta av både svett o regn(det kom en skur i Grevie) men ack så nöjda o belåtna. Så duktiga vi är!!!

lördag, augusti 14, 2010

Bodils 50-års fest

Det började bra, först hade jag punka på cykeln som jag fick fixa, sen öste det ner strax innan jag kom ner till båten. Tur jag hade ombyte med mig.
Present bordet ;-) Vi var över 80 gäster som firade Bodil. Huvudrolls innehavaren, bjöd på god mat o dricka, "levande" musik och senare även disco med Dj. Jens har frågesport med Bodil, hon samlade ihop poäng och fick silver paketet, den innehöll biljetter till Mama Mia
Så himla kul, jag var hemma 02.45, cyklade som vanligt.

fredag, augusti 13, 2010

Fredag 13:e = Turdag!!!

Jag har varit o målat hos Th o Rosa, både igår o idag, hade tur med vädret!!!
När jag nästan var färdig med målandet ringde Carina o frågade om jag ville se Gröna Hissen på Fredriksdal, någon i hennes sällskap kunde inte komma,så där var en biljett över, (åter igen tur) och det ville jag gärna... ... så himla rolig den var, och som jag (alla) skrattade och med 3 minuter kvar av föreställningen kom regndropparna (3:dje gången tur idag!!!)
Fredag den 13, inte alls någon otursdag.

onsdag, augusti 11, 2010

En mysig dag

Jag började dagen med att prova ett Zumba pass på Aktiverum, det var skit kul, detta ska jag göra fler gånger det lovar jag.När jag låg på soffan o läste bok kom ett sms, min klocka hade kommit, ner till posten o hämta, hem igen o montera upp på väggen. Det blev jätte bra!
På kvällen var jag på Tut-bingo ;-) Jag tutade på fullbricka och hade ingen att dela med. :-D

tisdag, augusti 10, 2010

De va ju Katten...

...Tazz som låg i soffan och såg söt ut på morgonen....skylten vi solade vid idag i ÄngelholmSkälderviken i sommar sol! Jag myser på min semester
:-D Det var skönt i vattnet.

måndag, augusti 09, 2010

Jag har varit flitig...

Fast jag tog det lugnt i fm. Sen kom jag igång, jag klippte häcken, sopade alla plattor, städade,... efter det kände jag att jag ville mer... det blev ett IndoorWalking pass på Aktiverum :-) Tur att vädret höll i sig, det blev inget regn idag.

söndag, augusti 08, 2010

Redan vinter?...

...Nej då, men jag har köpt vinter stövlar på min sommar semeter, tog en lååång promenad inne på Väla idag. Det var lääänge sen jag var där!!!
Jag har oxå köpt berocker till mina örhängen ("från kören") ...tufft Vi hade kräftor till kvällsmat idag, Jag gjorde oxå denna mycket goda kräftpaj med grön sparris, receptet hittade jag i dagens HD.

lördag, augusti 07, 2010

Dalby Stenbrott

Jag blev så glad idag, Rickard följde med på utflykt. Carina, Carro o Emelie var oxå med, ja eller rättare sagt, vi var med dem. Carro körde hon har precis "blivit" med körkort, :-)Fin vy....
och ännu en fin vy...
ja, där var så vackert och jätte härligt att bada o hoppa från klipporna.
man kunde hoppa från allt ifrån 1 meter upp till 10 meter.
Ja, man kunde gå i från "stranden" oxå.Vi höll oss på 2- 2½ meter.
Hit får vi åka fler gånger.