måndag, augusti 31, 2009

Matta ETT är ute

Nu har jag bara den limmade mattan kvar och det blir inte det lättaste, en annan sak som inte är lätt. Ska vi ha svart golv?Vi har lagt en svart skiva längst bort för att SE på saken.

lördag, augusti 29, 2009

Liten Mc runda

Jag körde Mc till Billeberga, jag hjälpte till att tömma släpet, fullt med ved till vinterns eldning i spisen. Rosa klippte gräset o Thorben fixade plåtarbete.
Därefter var jag på Bjuvsfestivalen, där köpte jag en fräck t-skirt till Rickard.Jag har fått morötter av Rosa, finns det manliga morötter?

fredag, augusti 28, 2009

Efter badmintonen...

... åt vi en superb middag. flamberad ryggbiff och ett gott rött vin.Detta är återhämtning!!!

torsdag, augusti 27, 2009

Besök från Danmark

Kusin Eva o Kaj var o hälsade på hemma hos Th o Rosa, de har haft semester i Sverige i 14 dagar, Ulla o Gert o jag passade på att titta in.Rosa hade gjort pajer och jag hjälpte till att fixa fördrinken, Mojitos!Jag busar med Oban.
Här provar jag Saras nya glasögon, fräckt va? Sara kom hem för hon ville prata lite danska, hon har ju jobbat i Danmark i 6 veckor nu och hennes danska är riktigt bra.

Jag cyklade hem strax efter 12 på natten, hann precis hem innan regnet börja falla. Egentligen spelade det ingen roll för jag doppade mig i polen så blöt blev jag iallafall.

onsdag, augusti 26, 2009

Promenad

Jag, Eva o Lasse tog en härlig promenad i Pålsjöskog vi gick i 1 ½ timme, därefter fikade vi hemma hos dom. Då smakade det mycket gott med kaffe o macka.

tisdag, augusti 25, 2009

Simträning i polen!!!

Eva o Lasse hade varit o gått i Pålsjö skog innan dom kom, så Lasse tog ett dopp, badmästaren plockade fram sina gamla simtränings kunskaper. Vi åt gott Eva hade gjort en kladdkaka på kesella, den var inte alls söt men den var lika god, om inte godare än en vanlig.
Mörkret la sig o jag fick tänt alla ljus i uterummmet o i trädgården det var mysigt tyvärr blev inte de bilderna bra. För mycket dricka? Mätta o belåtna satt vi och "spelade"TP, Mats o Lasse fick flest tårtbitar.

Ledig 1 ½ vecka

Idag har jag sprungit min runda här hemma på 5,5 km efter det tog jag ett svalkande dopp i polen, endast 19 grader. Jag glömde ta av pulsmätar remmen om bröstkorgen hoppas att den inte är kass nu.
Kl 11 var jag och fick massage hos Lisbeth i Kattarp, underbart skönt. Därefter handlade jag i Hyllinge, hem o städa( damsugat i allafall) för Eva o Lasse kommer ikväll, vi ska äta grillat o dricka en god öl eller två.

måndag, augusti 24, 2009

3 timmar kvar

Sitter här på mitt jobb, just för tillfället är det ganska lugnt! Jag har kollat mina vänners bloggar för att se vad dom har hittat på i helgen medan jag har jobbat o sovit, jobbat o ........ Jag hade mycket hellre varit ledig och kört Mc, ätit kräftor, klippt gräs eller varför inte målat en eller annan bräda, hoppas vädret håller sig så jag har möjlighet till detta nu i veckan. Snart, om 3 timmar får jag gå hem, såååååååååååå sköööööööööööööönt.

söndag, augusti 16, 2009

Gammalt o Nytt

Rickard dammar av lampan inför filmningen idag, han älskar att filma o redigera.Jag har varit ute o testat min ny "leksak", en liten Gps receiver som registrerar hur långt man tex sprungit o den ritar även in på kartan, nu är det mycket roligare att ut o jogga.
Pulsklocka o Gps är givna accessoarer på mina jogging rundor.

tisdag, augusti 11, 2009

En promenad i Mölle

Jag o Carina var i Mölle, denna lilla bassäng ute vid havet, visste jag inte ens fanns, djup är den inte, högst 40cm.Det har slutat regna för dagen, på väg hit vid Döshult vräkte det ner, men nu är det riktigt skönt.
Vi ska ta promenad vägen utmed havet till Ransvik för en fika.

Det var dom som hoppade i bada, synd att vi inte tog med oss våra badkläder, det var lockande.

Mölle. Här åt vi en glass, typ glassagrändens i Helsingör.

måndag, augusti 10, 2009

En tuff helg

Då var dessa tre nätter jobbade. Och det var precis vad vi gjorde. Man undrar hur man ska orka ska i framtiden. Varannan helg och tre nätter, vi kommer att vara slutkörda långt innan nästa semester. Hoppas vår sjukhus chef har lite kurage och sätta ner foten!!!!!!

torsdag, augusti 06, 2009

En sommar dag

Gick upp 9.00, på med gympaskorna o iväg till Bruces skog(i bil) en del av IKEA är snart jämnad med marken, en j-vla röra när man ska köra in till stan numera, hoppas det blir bättre än så här!Men iallafall, i Bruces skog sprang jag 5 km, här är både grillplatser och vindskygg, bra att veta om man skulle bli trött o behöva vila!


onsdag, augusti 05, 2009

En varm onsdagskväll

Jag o Rosa var i Bäckaskog o spela tutbingo, sommar värmen har återvänt,
jag var på tutan flera gånger men fick inte till det, men det gjorde Rosa, vars en hundring. Det kunde blivit mer om hojtaren bara sagt nr, 46 på engångsbrickan för då hade Rosa tryckt till igen o vi HADE fått dela på 1200 :- men så blev det alltså inte.
En hundring var är bättre än inget. Detta var sista gången i år för mig för nästa onsdag jobbar jag, då blir säkert mycket folk där för potten ska spelas ut.


måndag, augusti 03, 2009

Ny promenad sträcka

Jag var o gick i Bruces skog för första gången, jätte mysigt, här ska jag gå fler gånger. Jag tog en runda stavgång på 5km, det tog strax över 43 min. "Bra jobbat Ingrid!!!"
Nu är jag på väg till mitt jobb. Tungt.

söndag, augusti 02, 2009

Vecka 31

Mina sista dagar på semestern. Tänk att 5 veckor har gått så fort, jag känner inte alls för att börja jobba på måndag. Jag har iallafall städat ur garderoberna slängt en massa gamla kläder som jag inte kan ha längre. (Det är 6kg sedan jag slutade röka) haft ute allt i förrådet, hittat saker som jag inte visste jag hade. Klippt häcken, (och fått ont i armen) legat i solen och läst deckare. Jag har också varit ute i skogen och sprungit lite. Måste försöka komma igång igen. Det är så svårt när man har slöat till som ni vet.
Idag blev det en liten MC runda med Thorben vi var i Ängelholm, Th köpte mat till fiskarna och jag köpte kattgodis. Småvägar till Åstorp där åt vi en glass.

lördag, augusti 01, 2009

Sångkväll i Kattarp

Men jag börjar med att visa maten vi satte i oss. Lax, potatis gratäng, helstekt kotlettrad, pastasallad mm, mm. MummsAnki sa en liten buffé, det var hur mycket som helst och super gott. Problemet är att man äter alldeles för mycket när det är så gott.
Efter vi värmt upp våra stämmor med mycket prat och skratt började vi i allafall sjunga, både Singstar, Kareoke och fritt med och utan noter, allt var väl inte så snyggt men vad gör det bara man har roligt.


Linda o Anki i sångduett. Mia, Carina o så jag, det var vi som höll låda.

ABBA var en given artistgrupp, mycket text var det.