tisdag, december 30, 2008

Sista dagen för i år

På fm var jag på Aktiverum o körde ett Indoor Walking pass med Magnus o ett Aerobic pass med Smulan som grevinnan o Ola som betjänten, det var jätte kul o de bjöd på "skumpa" kl 12.00Sen när mörkret lagt sig över Ödåkra, myste vi här hemma och inväntade våra gäster, Eva o Lasse. Vi bjöd på tre rätters meny. Räkcocktail, Flamberad ryggbiff med wokgrönsaker o klyftpotatis. Eva hade med sig efterrätten Annanaspaj med vaniljvisp. Allt var mycket gott o vi blev mycket mätta.
Mats stod som vanligt för disken och kaffekokning, medan jag tog det lite lugnare efter att ha lagat mat. En hel del fnitter o skratt som vanligt när vi träffas.

I väntan på tolvslaget spelade vi TP,som jag o Mats vann (förstås). Ett glas "skumpa" och en bit äpple blev det första vi stoppade i magen detta året.



måndag, december 29, 2008

Billeberga

Jag o Rosa var o hälsade på Sara o Johan, vi fikade och la pussel, det var jätte mysigt o varmt, kolla in så "gött" Melvin har det.
Jag var på ett Indoor Walking pass på kvällen, skönt att röra på sig.

fredag, december 26, 2008

Jag och Rosa var på badminton banan, de övriga svek idag, vi tränade så vi svettades riktigt ordentligt, inget fuskande här inte.

torsdag, december 25, 2008

Juldagen

Jag åkte från jobb lite tidigare (flexa) så jag hann till julottan i Katarps kyrka där vi i kören sjöng. Det var jätte mysigt och stämnings fullt. När jag sedan kom hem så var det dax att plock fram all julmat igen inklusive öl o snaps.

Därefter gick jag o sov till 17,30 en natt till o jobba.

onsdag, december 24, 2008

Julafton

Förväntan är stor fast man är vuxen. Rickard har delat ut julklapparna, och ska snart börja packa upp.

Mats har packat upp en del av sina, har bland annat fått en ny kaffe burk.

Här sitter jag bland mina klappar, choklad, rattmuff, Mama Mia DVD, och en ny musikanläggning. Jag ser inte så glad ut, det beror inte på paketen utan det är för att jag snart ska åka o jobba.

tisdag, december 23, 2008

Dagen före doppardagen

Tazz vill önska alla sina kattvänner GOD JUL!!!Familjen Bengtsson önskar GOD JUL.



måndag, december 22, 2008

Dag före dag före doppardag

Jag gick av mitt pass kl 07 i vanlig ordning hem och sov ett antal timmar, därefter iväg på mitt Indoor Walking pass som är jätte kul. Efter detta var det in o handla mat, inte alls lika roligt men tvunget. Jag passade på att fixa julklappar också, det är kul.

söndag, december 14, 2008

Lucia

Välinge-Kattarps kyrkokör är samlade och sjunger upp.Jul konsert med barnkören och konfirmander. Det var jätte mysigt och kyrkan var helt full, då e´de´ kul o sjunga


fredag, december 12, 2008

JUL FESTEN

Fredde tar ton och kör igång Helsingborgsvisan Var det syskonen "Krakow" som stod för Lucia sången i år? Jag tror jag ska skaffa ny frissa, blonda har mer kul.


Förfest innan Julfest

Vi var några stycken som värmde upp stämbanden hemma hos Martina.
det är skit kul.

tisdag, december 09, 2008

Hos Sara o Johan

Jag var i Billeberga o hälsade på Sara idag, jag glömde min kamera så denna bild är lånad.
Det var jätte trevligt och fast det regnade var vi i Billeberga centrum o reka. Jag ser framåt och kommer gärna till våren och hjälper till med lite handkraft.

fredag, december 05, 2008

Badminton

Vi som vannJag lånade din bild Rosa.

torsdag, december 04, 2008

Fler Julkort

Då var det dax att tillverka fler julkort och denna gång kom jag ihåg att fotta. Vi hade minst lika kul denna gång.Jag hade med mig middag, spagetti och köttfärs sås blev det, går i alla väder och
Eva hade med sig kaka till kaffet. Annanas paj, den tog slut alldeles för fort.