söndag, november 30, 2008

Dans i Hasslarp

Jag avslutade denna 1:a Advent med dans i Hasslarps folketspark tillsammans med Mia från kören. Det var jätte trevligt, trots jag fick ont i mina fötter. Måste göra om detta.Claes Lövgrens

1:a Advent

Vi i kören sjöng i kyrkan idag och barngrupperna hade ett litet skådespel, de var jätte duktiga. Ja, det var kyrkokören också för den delen.Barnen visar hur Jesus kom in ridandes på en åsna och hur folket trängde sig runt honom.

lördag, november 29, 2008

Städat

Då var det julastädat i köket, synd att snön är borta.

fredag, november 28, 2008

Tack för denna säsongen

Jag och Th var och hämtade våra hojar i Påarp, service avklarad.
Med endast 7 +grader var det ganska kallt om fingrarna, kroppen för övrigt klarade sig bra, vi hade pälsat på oss ordentligt. Som väl var regnade det inte så hojarna blev inte mer smutsiga.
Nu har min fått komma in i garaget. Kl 5 i vanlig ordning var det badminton lika kul som alltid.

tisdag, november 25, 2008

Studiedag på jobb

Vi hade studiedag på jobb idag och vi var på Hertzska Villan med stadens bästa läge och mys. Sven var där o pratade om SWOT (styrka, svaghet, möjlighet och hot) det var intressant och vi hade många bra idéer
Glögg inmundigades i gamla stallet.

Maten var utsökt.






söndag, november 23, 2008

Middag och frukost

Jag åt denna goda middag, så mycket jag orkade, de kom med nya ben om jag ville ha mer jätte gott.( Det är inte konstigt det är svårt att gå ner i vikt.)Därefter tog vi lite efterrätt på hotellrummet i flytande form, Ulla berättade en historia och vi skrattade så vi låg dubbelt, när vi äntligen hade lugnat oss kom vi inte ihåg början. ( Vad det nu berodde på.)
Frukost på hotellet.

Jag o Mats gick på utställning, vi såg människo ben, muskler, organ det var intressant. vuxna har 206 ben medan barn har 300.

När vi kom hem var vi ganska trötta så det var skönt att inta soffan.




lördag, november 22, 2008

Tivoli

Julmarknad i Köpenhamn Det var rätt så kallt så det satt inte dumt med en varmande glögg med extra gott i.

Även maken tyckte det var mysigt

Julskyltning i fönsterna på Ströget


När vi vandrat runt på Tivoli ett tag gick vi till Jensens böffhus.










fredag, november 21, 2008

Ljusstöpning i Vallåkra

Då var det dax för årets ljusstöpning, det var mysigt, tyvärr var det en av tjejerna som skulle varit med, som kasade av vägen på väg dit. Det gick bra, inga skador vad jag vet. Rosa var med för första gången och tyckte det var skoj. Ljusen ser lite sneda ut men dem "rullar" man till på bordet, det ska se ut så.


Eva mitt i en paus, det är viktigt att ta pauser också.

Det hade kommit en hel del snö, så det fick både sopas och skrapas innan vi kunde smyga iväg.






Jul marknad

Jag var på Julmarknad i fm med Eva, Lasse och Jenny, det var jätte mysigt och det började snöa på vägen dit.
Här står jag vid bocken!Denna vackra spis var jag bara tvungen att ta kort på,
det jag köpte kommer att visas vid ett senare tillfälle.Det snöade mer och mer och när vi satt och fikade hos Lasses föräldrar var det helt vitt på marken.



tisdag, november 18, 2008

Julen är på gång 5 veckor kvar

Efter Indoor Walking passet i fm, satte jag igång med lite städning, jag frostade av frysen och städade kylskåpet. Det var kallt ute så jag tyckte det passade bra + att det var i stort behov.
Nu kan man se inredningen i frysen igen.
På kvällen träffade jag revy gänget, och vi hade roligt, mag ont utav allt skratt.

torsdag, november 13, 2008

Pyssel

Jag, Eva och 2x Jenny träffades idag och gjorde julkort. Det var jätte skoj och jag glömde totalt bort att ta foto, det måste jag bara göra nästa gång för den röran vi hade på bordet går inte att med ord beskriva. Det blev inte så många kort gjorda för vi måste ju hinna snacka också och fika. Vi åt paj med sallad och senare på em var det äpplekaka med vaniljsås. Mums.

lördag, november 08, 2008

Jag var och provkörde en hel del olika bilar på fm, måste fundera igen detta ordentligt men Seat Ibiza var jätte kul att köra, därefter gick jag hem till Th o Rosa det tog 55 min. Vi syskon träffades där för att titta igenom foto.
Tack för de 80 kr tycker bara att räntan var dålig jag har ju trots allt vänta i många år. Här sitter vi och myser jag o Mats, kaffet är slut och det är vi också, mycke tankar och prat om föräldrarna.





torsdag, november 06, 2008

Bilar är ett mög

Många funderingar om bilars vara eller inte vara. Min Renault gick inte igenom besiktningen, så vad ska man göra nu. Laga för ett par tusen eller skrota och köpa en splitter ny bil eller ett par år gammal?????
Frågorna är många och svaren man får är fler, som bara blir nya fråge tecken. Tankarna går runt, runt. Får sova på saken till att börja med.

onsdag, november 05, 2008

Kaffe på jobb

Gick upp kl 13.00 skulle vara på jobb och fika kl 15.00, och innan dess skulle jag ordna presenten till Jenny A, den söta gröna grodan

la jag i tittskåpet


Hon blev väldigt glad för sakerna.




lördag, november 01, 2008

Alla Helgon

Då var det tid att smycka gravarna, jag fixade till lite med bark, mossa, hyllebär och grav ljus. Jag tycker det blev riktigt fint. Till svärföräldrarnas grav blev det den här varianten.
Jag var och sjöng i kyrkan och det blev jobbigt och ledsamt när prästen läste upp fars namn, som väl var skulle vi inte sjunga strax efter namn uppläsning och klockringning.