måndag, september 29, 2008

Trött

Jag har tyvärr blivit lite förkyld men mest ont i halsen. Typiskt vi som ska ha kontrakts kördag på lördag, vi ska sjunga i Höganäs kyrka kl 17.00. Välkomna.

fredag, september 26, 2008

Trädgårds skötsel



Jag har planterat de sista plantorna som jag köpte igår, det blev riktigt bra. Stäppsalvia, Lavendel, någon form av gräs, Japansk buskrosling, Klätter benved, Röd perukbuske och en låg Polaris Rhodrodendron yak. Nu ska jag bara fundera på om jag ska några häckplantor vid gavlen på huset.
Jag var också hemma hos "far" och klippte gräset för sista gången, plus att jag var på kyrko gården och tittade på stenen. Det känns konstig.
Därefter blev det som vanligt fredags badminton, Jätte kul. Mindre kul är att jag ska jobba hela helgen.

torsdag, september 25, 2008

Aktiv


Idag gick jag upp 06.15 ringde och bokade för Indoor Walking kl 09.15 medan jag väntade på att tiden skulle gå, strök jag en del tvätt.
Det var mycket dimma när jag körde till Aktiverum, men när jag kom ut från gympa passet var det stålande väder, 18* varmt och helt vindstilla. Då bestämde jag mej för att köpa lite växter, detta är en Skimmia Japonica Rubella ( vinterbär ) Den han jag plantera idag för sen var det middags dax och därefter iväg igen för att sjunga i kören. Jag är faktiskt rätt så trött nu.

söndag, september 21, 2008

Ny MC-kompis


Ulrika var med oss idag, vi körde ca 10 mil på små vägar upp till Västersjön, därefter Eket och vidare till Klippan för att få i oss en god glass. Ulrika kör en Yamaha 1100.

lördag, september 20, 2008

Fika

Jag var o fikade hemma hos Lalle i dag, här är Oskar, han ville gärna vara med kanske får man något gott.

fredag, september 19, 2008

Badminton efter "snack-s"

Solnedgången vid Mölle Expressen, Badminton gänget med respektive åt grillbuffé och det var jätte gott.
Här sitter sonen o jag o myser,
Eva och "fim itt fim fim itt" !!!
Rosa i sina härliga lila färger.

torsdag, september 18, 2008

Danmarks tur

Det var öppet hus på Helsingörs sjukhus, de ville "ragga"personal så jag åkte dit o lyssnade på vad de hade att säga. En god öl o en räkmacka på båten.Utsikten från översta våningen där också matsalen låg, man kan se hem. Att ta jobb här är inget för mig, alldeles för mycket restid varje dag.

Gympa

Idag har jag varit på IndoorWalking på Aktiverum, det var skit kul, och man svettades i floder. Det är jätte poppis så jag ringde och bokade kl 06.15 precis när de öppnade, en halv timme senare var platserna slut.

onsdag, september 17, 2008

Sensommar blommor

Blommor i trädgården en underbar onsdag,
idag är det ETT år sedan jag slutade röka.
Hurra vad jag är bra!!!!


Goooda björnbär!


tisdag, september 16, 2008

I motljus o skugga

Vad skådar mitt norra öga? Balett stil?


torsdag, september 11, 2008

Den inställda vårfesten blev en höstfest

Då var det äntligen dax att ge sig ut på tipspromenad, som ni ser har det hunnit bli ganska mörkt. Vi har minglat och druckit "lite" god bål.Efter middagen som var jätte god, potatisgratäng grillat kött och grönsaker var det dans och hålligång,
sång med trubaduren, som kunde rocka loss
och doa kören var på plats. Vi hade jätte roligt och det var inte alls kallt.
Cykelturen hem var lugn och stabil.

onsdag, september 10, 2008

Luktar gott!!!! ???

Idag var jag och Eva och hälsade på Jenny i Ä-holm och hennes Viktor 4 mån. Han är glad för mat och här äter han lite god gröt. Jag kunde inte låta bli och lukta och mysa med honom, det var ju länge sedan man fick göra det med Rickard. Han sov i min famn, och det var jätte gott! Och varmt!
Vi var också hos Laila och tittade på hennes hästar, och här i stallet var det fortfarande svalor kvar. Undra om dom kommer iväg mot södern? Jag fick med mig en plastsäck med gödsel hem, det luktade lite i bilen. Inte alls samma goa doft som Viktor hade.


måndag, september 08, 2008

September promenad

Jenny, Eva och jag tog en promenad mellan Domsten och Hittarp på 5km.Detta är Kulla Gunnarstorps slott( 1865-1868 byggdes det) som vi gick förbi på väg till Hittarp. Utsikten är helt underbar, man ser över till Hellebäck.

På tillbaka vägen gick vi ända nere vid stranden och på sina ställen var det "skiffer" bergHelsingborgs camping klubb med sina lådhus som sätts upp på våren och plockas ner till hösten, kul sätt att campa på.
Man kan använda spännband till mycket.

söndag, september 07, 2008

Vångings säng?

Getingarna i boet har flyttat eller dött så jag rev ner det. Man måste säga att de är duktiga på att bygga fast dom behöver inte bygga just här hos oss.

fredag, september 05, 2008

Svettigt

Det var jätte varmt på badmintonen i dag, ett tag var jag yr och vimsig, ja mer än vanligt alltså. Jag och Rickard vann över Mats och Lasse, det var inte alla bollar som var lika bra men vi kämpade på i värmen.

torsdag, september 04, 2008

Kören sjunger igen

Då var det äntligen körkväll, som jag har längtat. Vi fick en liten present utav Eva, en liten handbok om små tips i sång och tystheten som bör vara ibland, vad hon nu kan mena med det. Vi pratar inte mycket, eller?

tisdag, september 02, 2008

Vem där?

Mjau, det ringer, är du snäll o svarar? Jag är mitt uppe i tvättandet. Det var Rosa som ringde, vi ska gå på bio.
Vi såg Mamma Mia, den var jätte bra och man ville sjunga med i låtarna.

Hej på er!

måndag, september 01, 2008

Slut på badandet

Då åker bassängen ut, pinnarna är rostiga och sneda.
Det får bli en ny till nästa år.Tråkigt men sant, sommaren är slut!