måndag, juli 28, 2008

Ännu en vacker dag

Jag och Rickard på Råå bassänger med grannarna. Jätte skönt, jag simmade 1000m i härligt salt vatten.

söndag, juli 27, 2008

Festival

Det har varit Festival här i Helsingborg i helgen, jag var där både fredag och lördag eller jag kanske ska säga tidig lördag(hemma kl 05.00) och sen lördag(hemma kl 23.30) Jag och några jobbar kompisar festade tillsammans och hade skit kul. Mats o Th o Rosa flinar upp sig för mig, vi hade kul och vi lyssnade på många olika grupper, 60-talet, Afkikanskt, och så Brandsta.
Jag försökte lägga in en filmsnutt men det gick ej.Indian musik
Helsingborgs Norra hamnen en helt underbar kväll.
Suverän middag på Big Budda

tisdag, juli 22, 2008

Hästkörning och MC-körning

Yvonne är och hälsar på oss här nere i Skåne, och hon har sin häst Missete med sig. Missete är lugn och trygg. Så hon är lärarinna till en 2 åring som håller på att köras in. Vi var och åt lite i Ängelholm innan vi var i "Sibirien" och badade, ja jag badade inte, känner mig lite krasslig och jag ska jobba imorgon. Vill inte bli sjuk och vara hemma
Vi körde MC och gissa om Yvonne gillade det? Mmmm... det gör hon.

lördag, juli 19, 2008

Bröllop 080719 Tina & Jan

En "fågel" viskade i örat att Jan (före detta jobbarkompis) skulle gifta sig med sin Tina, så jag var bara tvungen att åka till Allerums kyrka och vara med. Det var så fina båda två.
Se bara så glada de är, nu när det är över inne i kyrkan.
Varför är det så att man ska behöva vara så nervös??? Här bär det av till middagen på Fleninge gästis.

fredag, juli 18, 2008

Vetefält

Nu är det snart tid för bönderna att skörda, då ser man inte så här fina vyer mer när man tar sina turer på cykel.

tisdag, juli 15, 2008

Fina kanter.


Jag har lånat Thorbens stenkap, så Mats har kapat och jag har lagt ner stenarna på plats så nu är sten raden fin runt gräsmattan. Efter ett sådant arbete krävs en belöning och det blev god glass i

Gamla Lerberget,

det blev också premiär med snack i hjälmen med brodern. Kul grej!

Den här söta stora hunden vägrade gå på kiss runda när man kan tigga glass och tjejen kom inte vidare, hon blev tvungen att vända och gå hemåt igen, då gick det lite bättre fast han sneglade allt efter vår glass.

måndag, juli 14, 2008

Slut

Ja, då var semestern slut, så fort tiden går när man är glad och lycklig. Jag har jobbat hela helgen och det var faktiskt rätt tråkigt. Fast det var kul att träffa sina jobbar kompisar igen.

torsdag, juli 10, 2008

"mick"

Jag började dagen med att cykla till Ausås för att hämta Mats bil, den har fått nytt avgasrör. Därefter pysslade jag i trädgården.Vi har köpt mikrofoner så att vi ska kunna kommunicera med varandra när vi är ute och kör. Men tyvärr verkar det vara så att alla tre inte kan vara ihopkopplade. Kanske går det att lösa på något sätt.Vi var och fika i Gamla Lerberget, tyvärr var det nog sista gången för kiosken där ska stängas. Det har varit många inbrott, så nu orkar inte ägarna längre. VARFÖR ??? FYYYY!!!!

tisdag, juli 08, 2008

Snoffsig!

Denna "städrock" ska jag ha på mig på Sara o Johans bröllop,

måndag, juli 07, 2008

Fungerar igen

Då har min bil fått en ny generator, så jag kan köra med den igen. Tyvärr var det inte billigt!

fredag, juli 04, 2008

Melvin o Hugo

Det var så fint väder idag så jag cyklade hem till Th o Rosa, Sara var hemma med hundarna och vi satt och snackade lite en stund. Jag o Rosa tog oss en promenad runda på 4 km, men hennes stegräknare visade inte rätt så imorgon får vi göra om det och då ska jag ta med min.

onsdag, juli 02, 2008

Äntligen tvättat färdigt

Vi kom ju hem i söndags o då började jag tvätta allt som jag haft med mig, plus allt som sonen o maken lyckats lägga i tvättkorgen. Det blev 4 maskiner tvätt och igår stod jag i solen och strök allt.
Så idag på em körde vi till Gamla Lerberget och åt en jätte god glass. Mats min kära make åkte med mig.