onsdag, april 30, 2008

Vårsånger

Här är vi i Utvälinge för att sjunga in våren, som ni ser har vi tur med vädret, fast det blåser en hel del.

söndag, april 27, 2008

Cykel träning

Jag tog cykeln med på tåget lördag kväll (till Ängelholm ) och cyklade hem på söndag morgon 20 km, det tog 1h och 5 min. Det små regnade men det var jätte härligt ändå.
Jag skulle jobba en natt till och jag passade på att träna inför Tjejvättern så jag cyklade dit söndag kväll igen (50 min lite medvind) och i morgon bitti måste jag trampa hem också för man får inte ta cykeln på morgon turerna.

På Väg(en)

Här är jag på väg till Ängelholm.

lördag, april 26, 2008

I väntan på hemfärd

Ett härligt morgon väder när jag skulle hem.

onsdag, april 23, 2008

Ny frissa i vårvärmen

Jag sov bara till 12.15 för jag skulle vara hos frissan kl 13.00 slingor och klippning, det tog nästan 2 timmar och jag blev jätte rastlös. Så jag fick fart på benen, jag sprang 6 km till Berga för att hämta min bil som har fått ny katalysator. Senare på em blev det en Mc runda och en mjukglass i Kågeröd.
Jag har snott denna bild från Rosas blogg.

Tillfällig arbetsplats pga strejken

Jag har varit och jobbat i Ängelholm de senaste nätterna, det har varit jätte trevligt.Det är kul att göra något nytt och personalen har tagit väl hand om mig.
Men de har "gräsliga" fall som söker sig hit!!!

söndag, april 20, 2008

Sångövningar

Efter musik gudstjänsten träffades vi hos mig för att planera avslutning på kören. Vi åt och drack lite gott och därefter sjöng vi så det hördes lång väg. Mia hade lite svårt att läsa texten, så hon lånade Mats specialglasögon, bättre blev det inte men vi fick alla ett gott skratt. Linda och Anki fokuserar på sin alt stämma
Carina kvittrade på i sopranen,
Ja det gjorde jag också när jag inte fuskade på tenor stämman.
Vi hade jätte roligt och vi blev bara gladare och gladare.

lördag, april 19, 2008

Födelsedag

Jag började min dag på Aktiverum, aerobic pass. Senare på em körde Th, Rosa och jag till Torekov,för att intaga årets första kulglass, det var både gott och mysigt.
Jag bjöd på fika hemma med resten av familjen och öppnade paketer. Jag älskar paket och blommor
Presentkort på Stadium, choklad, ansiktsbehandling.
Prinsesstårta är inte fel. Mums, mums.

fredag, april 18, 2008

Det är grönt!!!

Våren har verkligen satt "klorna" i skog och mark. Det känns hur bra som helst. Det gjorde det också efter badmintonen, Jag och Håkan vann med 2-1 i set över Mats och Thorben.

onsdag, april 16, 2008

En härlig onsdags eftermiddag

Det blev några härliga mil idag. Vi var först i Stenestad, därefter ut på "vischan", vi stannade och fika på Råå med utsikt över till Ven.
Tack för presenten,(några dagar för tidigt) nu syns jag riktigt ordentligt.

tisdag, april 15, 2008

Cute cats

Så här söta kan vi vara när vi vill, fast det är ju inte så ofta vi visar det

söndag, april 13, 2008

Jag cyklade till jobb igår kväll och hem nu på morgonen, det var helt vindstilla och luktade vår. Det var bara 4 grader men det kändes inte kallt och solen lyste. Jag ville faktiskt inte lägga mej, men jag har ju en natt till.

lördag, april 12, 2008

Aaaaarg, fööörbaaaanaaad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag blir så trött, ledsen , ja rent ut sagt helförbannad. Inatt var det någon som gjorde sig besvär att stjäla katalysatorn på min bil. Den stod parkerad utanför lasarettet och någon har helt enkelt sågat bort den delen. Så nu ryker man på en självrisk, och jag som skulle spara in pengar och har precis sagt upp garageplatsen.

lördag, april 05, 2008

GRILL TAJM

Jag var på ett Spinning pass idag, usch vad det var jobbigt, bättre var det senare på dagen för då bytte jag till sommar däck på bilen och SEN grillade vi för första gången i år. Det blev lite kallt att sitta ute men vi gjorde det ändå.

tisdag, april 01, 2008

Första MC-turen, inget Aprilskämt

Idag var det ett underbart väder, jag började dagen med ett step pass på Aktiverum. Därefter lämnade jag bilen på Berga, 5,5 km hem och dom sprang jag, ganska jobbigt men det gick. Efter duschen tog jag ut hojen och började putsa på den sedan var jag hos Th och han hjälpte mig sätta fast mitt nyinköpta ryggstöd. Premiär runda för mej blev det, nästan 7 mil och det var helt underbart.