söndag, mars 30, 2008

Skate-ing

Idag medan jag sov var Mats o Rickard och hämtade "skate- balken" som Gert har svetsat. Det ser kul ut men jag vågar inte ens prova, jag är rädd för att slå mig.





onsdag, mars 26, 2008

Lurad!!! Vinter igen!!!

När morgonen gryr upptäcker man att vintern har kommit, i och för sig bra, jag kan nämligen "dra" de 6 buskarna som jag grävt upp tidigare till bilen.Det var riktigt lätt att flytta buskarna, men man behöver ta det lite lugnt också, därför placerade jag mej i förrådet för att lapa sol.
Några timmar senare var jag på soptippen och slängde buskarna, därefter var jag på Aktiverum och sprang på löpbandet. Det blev 4 km idag.

tisdag, mars 25, 2008

Då var det vårkänslor

Rabarberna vill upp och sola sig och växa sig stora,men vad nu då, stora snöflingor på gång. Aldrig får man vara glad!


måndag, mars 24, 2008

Lunch i orangeriet

Jag tog en stavgångs promenad till Thorben o Rosa, det tog 54 minuter och sträckan är 6 km, väl framme en snabb dusch och en lunch med öl och snaps. Mums så gott.Därefter planerade vi vår MC semester till sommaren. Vi ska köra till Mosel dalen, det blir en "liten nätt" runda på 200 mil, minst.

söndag, mars 23, 2008

Påskdagen

Först på dagen var jag ute på en lång härlig promenad, solen lyste och det var nästan vindstilla.Sedan sjöng jag i Kattarpskyrka tillsammans med kören. Barnkören och "Himla kul" gruppen var också med. En av grupperna hade gjort detta Golgataberg med Jesu kors fästelse.

lördag, mars 22, 2008

Bra avslutning

Vi avslutade vår fredag kväll "Långfredag" hemma hos Eva och Lasse där åt vi god mat och drack lite vin och snackade till tre på natten, tänk vad tiden går fort när man är lycklig.

tisdag, mars 18, 2008

16- årsdagen

Tänk vad tiden går fort, Rickard har blivit stor men jag har inte åldrats ett dugg, nu ska vi snart anmäla oss till körskolan och börja övningsköra.Här serverar jag en av hans favoriträtter "Planka"

måndag, mars 17, 2008

Jag begriper inte varför vintern ska komma nu, jag vill att våren ska komma istället.

torsdag, mars 13, 2008

Städning

Här har vi en katt som är duktig på att hjälpa till och städa upp.


onsdag, mars 12, 2008

Endast det bästa till Zippo

Den här katten har utvecklat sina smaklökar något helt otroligt mycket, eller vad sägs om det här!!!Jag har köpt en steg räknare, det är kul och se hur många steg man tar undet ett dygn. Idag var jag ute på en rask promenad, jag tog 9800 steg , det är en sträcka på 7,8 km. Det tog 1 tim 17 min.

söndag, mars 09, 2008

Körsång

Vi (kören) var och sjöng i Allerumskyrka idag, det kändes jätte bra. Det är kul att prova sjunga i andra kyrkor också. Därefter var vi (åter igen kören) hemma hos Mia på uppvaktning, hon bjöd på härlig lunch och vi sjöng för henne också.

lördag, mars 08, 2008

Vitsippor

Jag började dagen med att putsa fönster därefter var jag i trädgården och räfsa ihop gamla löv och pinnar. På em tog jag en promenad runda på 7,5 km . I Duvestubbeskogen hade lite vitsippor slagit ut så NU är våren på gång.

onsdag, mars 05, 2008

Jag måste bara ta ett kort på min nya orkidé innan den tappar sina fina blommor. Som ni också ser så ligger det snö på marken.Efter jag varit på mamografi tog jag en härlig promenad, jag gick hela mil rundan i Pålsjöskog,
Det blåste en del och havet skummade.

tisdag, mars 04, 2008

Vårdag

Det kändes som en riktig vårdag men det kom lite snö igår kväll. Det var nästan inget kvar på fm. Jag var ute på en härlig promenad och jag tog 10100 steg. Rundan är 8 km lång.Senare på dagen var jag på jobb, vi hade träning på HLR, här komprimerar jag
och här är det in blåsning på gång.

måndag, mars 03, 2008

Veterinärs besök

Tazz fick uppsöka veterinären idag för han sprang och kissade några droppar i taget, det har han gjort hela helgen men det blir bara värre och värre. Vi lyckades samla ihop till ett litet urinprov, där såg man att där var blod i. Veterinären kunde inte hitta orsaken, utan han får smärt stillande och anti inflammatoriskt i 5 dagar. Det kan bero på grus i urinvägarna men det syntes i så fall inte i urinprovet.Han ser åtminstone inte sur och ledsen ut, Tazz alltså

söndag, mars 02, 2008

Jag var på Vasalopps spinning på fm men jag cyklade bara i 1 1/2 timme, jag kom inte upp tidigt nog för att köra mer än så, men det är helt ok, 3 timmar och 15 min varade passet. På em kom Eva o Lasse o fika, jätte trevligt, vi åt de sista hemmbakade semlor jag gjort.
Mjölken tog slut så det blev promenad upp på Coop, där fångade jag denna fina bild.

lördag, mars 01, 2008

God mat

Vi var och åt jätte god mat på Hjalmars kök (tror jag ialla fall det hette)Jag tog fisk mums så gott det var, och en god öl är ju aldrig fel.
det var Ulla o Gert som bjöd, för att vi var så duktiga på att hjälpa dem att flytta i höstas. Tack så mycket.
Därefter satt vi på Marina Plaza och snackade och hade trevligt.