söndag, februari 24, 2008

Härlig promenad

Jag tog mig i kragen idag och gick tur/retur till Thorben o Rosa, det är en sträcka på 12km allt som allt och det tog 1 tim o 50 min. Som tur är bjöds det på fika. Gun o Björn var också där, det var skoj att träffa dom, det är nog ända sedan i höstas vi sågs.

lördag, februari 23, 2008

Tvättbjörnen

Vi brukar kalla Tazz för "Tvättbjörnen" för i ibland ser han ut som en sådan och igår kväll när jag tog ut tvätten smet han in och satte sig.

tisdag, februari 19, 2008

Retro

I söndags när jag jobbade natten, satt jag och tittade i en inredningstidning. Jag kan svära på att den tapeten var identisk med den som sitter i mitt tonårsrum hemma hos far.Jag var bara tvungen att cykla hem till honom och ta ett kort.
Man slutar aldrig förvåna sig.

torsdag, februari 14, 2008

Glumslövsbackar

Jag och Jenny promenerade idag i Glumslövsbackar,det var helt underbart, det blåste nästan inget, 5-6 grader varmt,
här en utsikt ner mot Ålabodarna
och som ni ser inte ett moln, bara härlig vårsol,
och en liten måne som tittar ner på oss.

söndag, februari 10, 2008

Tidig vårstädning

Rickard var hos morfar och hjälpte honom i trädgården denna ljuvliga söndag, man skulle kunna tro att våren är på väg.När vi sedan kom hem var det bara brädan för Rickard.

fredag, februari 08, 2008

På banan

Här ser ni två spelare som får slita hårt motde två syskonen som aldrig ger sig
och som oftast vinner.
Kom igen grabbar vi vill ha lite mer motstånd.

Det är ett tag sedan jag skrev, men inget specielt har hänt. Jag jobbade i helgen som gick och sedan har jag bara varit ute på promenader eller varit på Aktiverum och bara tagit hand om mig själv. Det är faktiskt skönt att få göra det och jag längtar och längtar efter lite vårvärme så jag kan ut och lufta MC:nEn alltför vanlig syn hemma hos oss vid middagsbordet, kattorna på plats och tigger lite gott. Det kan vara nudlar, morötter, majs, you name it, det behöver alltså inte vara kött eller fisk.
Zippo är den som äter det mesta, men det syns inte på hans figur.