torsdag, januari 31, 2008

Jag vill vara med!

När jag satt framför datorn nu ikväll kom Tazz och ville vara med. Han gjorde allt för att jag bara skulle kela honom och inte alls titta på datorn. Det kan man bara inte motstå.Du ee såå goo !!!

onsdag, januari 30, 2008

Mysig katt

Det här är Tazz, han gillar att mysa, sova och givetvis äta det sistnämda syns på magen.Det här är Zippo, han gillar också att mysa fast idag hjälper han Rickard att tömma diskmaskinen, det syns att det roar dem titta på deras miner.

söndag, januari 27, 2008

Idag har jag varit ute och gått 6,4 km det tog 55 minuter, det var jätte härligt och jag kände hur energin kastade sig över mig. Så jag tog ett spinning pass på Aktiverum också. Nu ska jag snart tillaga hälleflundra och dricka lite gott vitt vin till.

tisdag, januari 22, 2008

I stan och hos Din veterinär

Jag trodde jag kände min stad, men ack nej! Jag var på väg till ett spinning pass på Aktiverum City då jag la märke till huset. Det måste bero på att solen lyste upp det så vackert. Jag har också varit och om besiktigat bilen. Och kl 15.00 skulle Zippo och Tazz kollas och få sin årliga spruta. Dom skötte sig som vanligt exemplariskt.
(Om jag hoppar ner här och sticker, slipper jag nog.)

måndag, januari 21, 2008

Hudvårdskonsulent

Efter helgens arbete var jag hos hemma hos Rosa, där Sara visade upp Mary Kay produkter. Jag provade nya krämer och köpte en mascara.Det var proffsigt och mycket bra Sara.

fredag, januari 18, 2008

Mitt ben före och efter


Då har det gått en månad sedan operationen, jag har börjat jobba igen och har även hunnit spela lite badminton. Det känns rätt så bra fastpå morgonen när jag jobbar de sista timmarna får jag lite ont och jag vill bara hem och lägga upp benet i högläge.

torsdag, januari 17, 2008

Danmarks tur och fixa håret

Far och jag var i Helsingör, vi handlade lite, köpte blommor på torget.Det var rätt så kallt fast det var 5 grader varmt.
På em var jag hos frissan, det blev super bra denna gången.

onsdag, januari 16, 2008

Bil vård

Åter igen ett haveri med bilen, blinkers problem,detta godkände inte besiktningen,
så Mats fick fixa till det till mej.

fredag, januari 11, 2008

På banan

Rosa fick en skratt attack just när hon drack, inte bra!!Det var härligt att vara tillbaka på banan, jag och Rosa tränade slag, medan de andra 4 spelade match, sa dom iallafall.
Stil studio på Mats.

torsdag, januari 10, 2008

Natur

Det är kul att ha med sig kameran alltid ser man något vackert när man är ute och promenerar.På em blev det lite städning och frysen äntligen avfrostad.

söndag, januari 06, 2008

Lite snö igen

Det kom lite snö på natten men redan fram på em var det borta igen.Katterna blir som tokiga när de får tag i burken som innehåller deras godis
det slickas, bits.

lördag, januari 05, 2008

På besök i Lund

Var hemma hos Emma en kort stund och träffade hennes små underbara katterDärefter hem till Sara på kalas, hon hade bakat jätte goda kakor och man kan ju inte låta bli att ta för sig.
Jag tror Viggo försöker trötta ut en bit wellpap, jag vet att wellpap fuska, för den ligger numera bakom bokhyllan.Sara tog sig ett dopp hos fiskarna! eller?
På väg hem, rena isgatan körde i 50km på motorvägen, men det är bättre att kynda långsamt.

fredag, januari 04, 2008

Denna vackra herre träffade jag och Carina, när vi tog oss en promenad på Björka.De här två herrarna har jag hemma.

onsdag, januari 02, 2008

Första snön den andra dagen

Jag tog en härlig promenad på två timmar idag, snön flinga ner så fint, får se om den blir liggande.Titta så fin sten jag hittade i skogen, kanske får jag hämta hem den en dag.


tisdag, januari 01, 2008

Bilden talar för sig själv.

Ett, två
tusan
men va ...

Nyårs firande

Vi firade nyår i Ängelholm med mina syskon, här sitter vi och tar en öl på en privat pub!?Kvällen avlöpte med mycket mat och många goda skratt. Ja, vi hade kul heltenkelt.Fyrverkeriet gick inte av för hackor men vi bidrog endast med 10 fina pjäser. Tyvärr fick jag inte fångat ett enda på kort.