lördag, december 29, 2007

fredag, december 28, 2007

Motion

Trots att vädret är allt annat än vinter måste man ju försöka röra på sig. Det känns mycket bättre i benet, så jag har börjat gå mina långa promenader igen. Jag har tuggat alldeles för mycket gott denna jul och det känns, måste ta tag i detta!Så här såg det ut på parkeringen vid Väla på Annandagen, bilar överallt och hursomhelst. Var kommer alla ifrån???

tisdag, december 25, 2007

Julotta i Välinge kyrka

Gick upp kl 05.00 för att vara med om julotta i Välinge, jag var faktiskt inte så trött fast jag bara sovit 3 timmar, det är så mysigt att sjunga alla härliga julsånger och psalmer.Som vanligt åt jag och Rickard julfrukost när jag kom hem, och det innebär att all julmat kommer fram på bordet. Julmust, öl och en kall snaps Efter en sådan frukost sover jag gott på soffan ett par timmar.
Eftermiddag---inget vidare väder, blåst, småregn och allmänt trist. Var blev snön av??? Det blir ingen promenad idag inte.

måndag, december 24, 2007

God Jul

Jag fick denna fina kamera av Mats o Rickard, så nu ska det fotas.Dricka hemkört istället för att köra hem bubbelvatten.

lördag, december 22, 2007

Operationen gick bra, visst har jag ont men det är inte så farligt. Jag går en runda varje dag, och det känns bättre o bättre.

lördag, december 15, 2007

Ajöss med er!

Dessa fula och ibland värkande bråck ska plockas bort på måndag. Ääääntligen har jag fått tid.

onsdag, december 12, 2007

Två Bröder

Vi var på kalas hos Dan idag, vi blev bjudna på jätte god tårta.Vacker Nemo i fel färg


fredag, december 07, 2007

Julfest

Jag blev bra så jag kunde gå på julfesten, det var tur för det var både god mat och trevliga människor där. Som ni alla vet så älskar jag att dansa.Det var inte tomt på dansgolvet en sekund.


torsdag, december 06, 2007

Då har det gått några dagar sedan jag skrev sist, jag blev ordenligt förkyld i måndags natt, när jag jobbade, näsan bara rann. Sedan onsdag morgon har jag bara tagit det lugnt, sovit och legat och läst. Måste bli pigg tills imorgon kväll för då är det fest på jobb.

söndag, december 02, 2007

1:a advent

Jag var och sjöng med kören i Kattarps kyrka på fm, det var väldigt mycket folk på gudstjänsten, några 6 åringar fick barnens bibel och sjöng. Dom är så söta.Därefter var jag på ett boll & bål pass + sprang 3 km på löpbandet, jag måste röra på mig mer eftersom jag har gått upp i vikt sedan jag slutade röka.
Här ligger Rickard och Zippo och myser framför TV spelet, han laddar inför packningen, imorgon åker han med skolan på läger i Gamleby.