fredag, november 30, 2007

Bil gnäll

Idag har min bil fått en alldeles ny fläkt rem och servo styrnings rem.Det blev inte så dyrt som jag trodde. Det är inte ofta det är på det hållet.

fredag, november 23, 2007

Ljusstöpning

Jag skippade badmintonen idag, istället var jag i Vallåkra och stöpte ljus med några av mina jobbar kompisar. Doppa ner och dra sedan långsamt upp.Vi är ett glatt gäng som småpratar och skrattar.


onsdag, november 21, 2007

Tillverkning

Här är vi hemma hos Jenny och tillverkar julkortJag gjorde också ett grattis kort till Dan som fyller år om 3 veckor

torsdag, november 15, 2007

Buse Tazz

Jag vet att Tazz är tjock, men på det här kortet ser han jätte stor ut, han är på busehumör. Kolla in morr-hår och fokus på det röda bandet.

söndag, november 11, 2007

Tre bra böcker

"Män som hatar kvinnor"
"Flickan som lekte med elden" Jag har just avslutat den tredje och tyvärr sista boken av Stieg Larsson"Luftslottet som sprängdes" om Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander kamp mot övermakten. De har verkligen trollbundit mej. Har du inget för dej i höst rusket så läs dem.
Jag var i trädgården o fixade i em, det var mycket löv att samla ihop efter de senaste dagars blåsande.En ensam ros, som trotsar höstens regn och rusk.


lördag, november 10, 2007

Idag var en tuff dag för syrran o svågern, här tömmer hon kylskåpet för sista gången. Stora flyttdagen var här.Två släp och tre bilar tog sakerna till ny adress i Ängelholm.
Mats hann med att studera braoha saker o plockade in det i sin bilUndra vad som händer här?
Ulla och Mats tittar på Rosa när hon fixar upp kökslampan.

söndag, november 04, 2007

Ännu en vacker höstdag

När jag kom ut från Aktiverum efter cirkelträningen på fm. bestämde jag mig för att "Idag måste jag ut med MC:n".Jag hade tur för Rosa och Thorben tyckte precis likadant.
Med medhavd kaffe och kaka njöt vi i solen i Gamla Lerberget.
Senare på kvällen kom Eva och Lasse på middag, Lasse försökte stimma igång Zippo, men han blir inte arg fast det ser ut så.
Eva i sitt esse, vi har alltid lika roligt när vi träffas. Mats och Lasse hade taktik snack inför badmintonen, men man ska ju spela och vinna också.

lördag, november 03, 2007

Alla helgons dag

Kören sjöng i både Kattarps och Välinges kyrka idag, trots en sorglig dag för många var stämningen i kyrkan fridfull. Vi sjöng bl.a. "Stad i ljus", det blev bara så bra.